AMD Üyeleri Toplandı

Kurulduğu günden beri her fırsatı değerlendirerek üyelerini bir araya getiren AMD (Ambalaj Makinecileri Derneği), bu yıl da geleneğini bozmadı ve Ramazan'ın ilk haftasında iftar yemeği düzenledi.

 

Kurulduğu günden beri her fırsatı değerlendirerek üyelerini bir araya getiren AMD (Ambalaj Makinecileri Derneği), bu yıl da geleneğini bozmadı ve 17 Mayıs'ta Shangri-La Hotel'de  iftar yemeği düzenledi. Üyelerini aynı ortamda buluşturarak kaynaşmasını, fikir ve deneyim alışverişinde bulunmasını sağlayan AMD başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, bu buluşmaları, alanında isim sahibi konuşmacılarla  destekliyor. 

 

 

Toplantıyı her zaman olduğu gibi dernek başkanı sayın Cem BÜYÜKCINGIL açtı ve ambalaj makineleri sanayinin ülke ekonomisindeki önemli yerinden söz eden bir sunum gerçekleştirdi.

 

 

Bu yıl değerli ekonomist ve yazar Mahfi Eğilmez, değerli düşüncelerini AMD üyeleriyle paylaştı. Ülkemizin ve dünya ekonomisinin son durumunu, iş adamlarının dikkat etmesi gereken önemli noktaları ve dernek üyelerimize özel bazı ekonomik püf noktalarını anlattı.  

  

 

Derneğe yeni katılan firmalara da üyelik plaketleri takdim edildi.