FUAR RAPORU YAYINLANDI

Her yıl katıldığımız, ülkemizin en büyük, geniş kapsamlı gıda ve ambalaj fuarı olan Avrasya Ambalaj Fuarı 2017 resmi raporu yayınlandı.

"Bu seneki fuar çok ümit verici. Çevre ülkelerden gelen ziyaretçiler yatırım yapma fikriyle geldi. Birkaç umut verici sipariş aldık, yeni ülkelere açılacağız gibi duruyor. Bu sene proje beklentisi olan insanlar geldi. Guatemala ve Şili'den ziyaretçiler geldi. Kafkaslardan, İrandan ve çevre ülkelerden yoğunluk vardı. İran'ın ciddi firmaları fuarı ziyaret etti. 2017 de katıldığımız İnterpack ayarında bir fuar olduğunu düşünüyoruz."

Abdullah ŞEN

Apack Genel Müdürü Abdullah Şen, fuarda kendisiyle yapılan söyleşide bunları ifade etmişti.

Her yıl katıldığımız, ülkemizin en büyük, geniş kapsamlı gıda ve ambalaj fuarı olan Avrasya Ambalaj Fuarı 2017 raporu yayınlandı. Buna göre 43 ülkeden 1.153 firma ve firma temsilcisini buluşturan fuar,  bir rekora imza atarak 108 ülkeden 59.326 ziyaretçiyi bir araya getirdi. Yurt içinden 52,074 yurt dışından ise 7,252 ziyaretçiye ev sahipliği yaparak, sektörün buluşma noktası olduğunu bir kez daha kanıtladı. Almanya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fransa, Irak, İngiltere, İran, İsrail, İtalya, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Tunus, Rusya, Ürdün ve Yunanistan başta olmak üzere 1.000’in üzerinde alım heyetini profesyonellerle buluşturan fuarın bu yılki konuk ülkesi ise Fas oldu.  

AVRASYA  AMBALAJ FUARI 2017 RAPORUNU İNCELEMEK İÇİN TAKLAYINIZ.