AVRASYA FUARI

23-26 Ekim tarihlerinde ziyaretçilerin ziyaretine açık kalacak olan 25.Avrasya Ambalaj Fuarı başladı. Ambalaj ile ilgili çözüm arıyorsanız burada mutlaka bulacaksınız.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed TÜYAP işbirliği ile düzenlenen 25. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, bu yıl 23-26 Ekim 2019 tarihleriarasında sürecek. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek fuara 42 ülkeden 1.100 firma katılım gösteriyor.

Her yıl sektörel müşterilerimizin karşısına yeni makinelerimizle çıkmayı alışkanlık edindik. Çünkü her yıl ülkelerin ekonomik yapısı değişiyor. Bu hızlı değişime hızla ayak uydurabilen yatımıncılar ayakta kalabiliyor. Biz de APACK olarak sürekli piyasanın, sektörümüzün ve müşterilerimizin eğilimlerine ve ihtiyaçlarını gözlemliyor ve buna göre makinelerimizi geliştiriyoruz



Fuara, 2019 yılı için ziyaretçi odak ülkeleri olarak belirlenen Cezayir ve Rusya Federasyonu'nun yanı sıra; Almanya, Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bulgaristan, Fas, Filistin, Gana, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, İsrail, İspanya, İtalya, Katar, Kenya, Kosova, Kuveyt, Lübnan, Makedonya, Mısır, Nijerya, Özbekistan, Sırbistan, Suudi Arabistan, Tunus, Ürdün ve Yunanistan başta olmak üzere 115 ülkeden 9.000 yabancı 60.000 ziyaretçi gelecek. 14 salonda gerçekleşecek olan fuarda, 42 ülkeden 1.100 firma ve firma temsilciliği ziyaretçiler ve alıcılarla bir araya gelecek. Bu yıl fuara 45 ülkeden 1.000'in üzerinde alım heyeti bekleniyor.


Fuarda esnek plastik, sert plastik, cam, metal ambalaj, kağıt, karton, oluklu mukavva, ahşap ambalaj, ambalaj makineleri, etiket, diğer yardımcı ambalaj malzemelerinin yanı sıra; ambalaj baskı teknolojileri, oluklu mukavva-kağıt-karton ambalaj üretim teknolojileri üreten firmalar ile ambalaj tasarımcıları hedef kitleleriyle bir araya gelecek.

Bu yıl da yeni ekonomik modellere uygun, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda geliştirdiğimiz birkaç yeni makinemizi Avrasya Fuarında sizlerin değerlendirmesine sunacağız.

Kahvemiz her zaman sıcak, sohbetimiz bakidir.