AVRASYA FUARI ARDINDAN

Ekim ayının son günlerinde 24. gerçekleştirilen Avrasya Ambalaj Fuarı gelecek yıla kadar kapılarını kapattı. Dünyanın en büyük fuarlarından birisi daha salimen bitti. Çok yorulduk. Çok misafir ağırladık. Çok sohbet ettik. Fuar bağlantıları klasörümüz tıka basa kartvizit ve proje notlarıyla dolu. Yorgunuz ama oldukça memnunuz.

Ekim ayının son günlerinde 24. gerçekleştirilen Avrasya Ambalaj Fuarı gelecek yıla kadar kapılarını kapattı.  Dünyanın en büyük fuarlarından birisi  daha salimen bitti. Çok yorulduk. Çok misafir ağırladık. Çok sohbet ettik. Fuar bağlantıları klasörümüz tıka basa kartvizit ve proje notlarıyla dolu. Yorgunuz ama oldukça memnunuz.

 

Önceki yıllarda fuar profesyonel ziyaretçileri ve yatırımcılar, fuar koridorlarında yeni yatırım ve işbirliği fırsatları ararken bize de uğrarlardı. Son birkaç yıldır artık arayarak bizi ziyarete geliyorlar. Daha fuar başlamadan görüşme için randevu talepleri geliyor. Gerek iç piyasada gerekse APACK Dünya piyasasında tanınır bir marka haline geldi.   

 

Türkiye’nin ihracattaki lokomotif sektörlerinden ambalaj sanayi, her türlü olumsuz ekonomik dalgalanmaya rağmen büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl da küresel pazarlardaki gücünü artırmak, yeni ülkelere açılmak isteyen ambalaj firmaları, gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgenin tercih edilen ticari buluşma noktasında bir araya geldiler.

 

Fuar pek çok sektörel derneğin desteğiyle her yıl daha da büyüyor. Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) işbirliğinde düzenlenen ve sektörün diğer dernekleri Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin (SEPA) bu desteği veren ekonomik işbirlikleri arasında yer alıyor. 

 

Dünyanın binlerce yıldır en önemli ekonomik kavşaklarından birisi olan İstanbul bu stratejik pozisyonunu hiç kaybetmedi. Dünyanın en önemli ticaret merkezlerinden birisi olduğu için, neredeyse bütün dünya şirketlerinin ticari bağlantı ofisleri İstanbul'a konuşlanmış durumda.

Bu önemli konumun değerini bilerek biz de APACK olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Ürün ve hizmet kalitemizle ülkemizin değerlerine değer kattığımız için gururluyuz. 

 

 

 

 

FUAR FOTOĞRAFLARI İÇİN FOTOĞRAF GALERİMİZİ ZİYARET EDİNİZ.