EuroAsia Packaging Fair

Avrasya Ambalaj Fuarı son gününde izdiham yaşadı. Hafta sonu olması nedeniyle ziyaretçi sayısında oldukça büyük artış var.

Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açan fuar yurt içi ve yurt dışı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor. Her geçen yıl etkisini arttıran Avrasya Ambalaj Fuarı bu yıl da oldukça kalabalık. 

İlk üç gün ağırlıklı olarak yatırımcıların ziyaret ettiği fuarda en çok satış anlaşmaları bu günlerde yapılıyor. Hafta sonu genel ziyaretçi sayısında artış olmasına rağmen satış anlaşmaları azalsa da, yatırım tercihleri konusunda henüz bir karara varmamış olanlar, firmaları fabrikalarında ziyaret ederek işlerini sonuçlandırmayı planlıyor.

  

Bu yıl fuara doğu ülkeleri kadar batı ülkelerinden de ilgi artışı olduğunu gözlemliyoruz. Euro ve Dolar bazında batı ülkelerinde %30 a yaklaşan hammadde artışları, batı yatırımcılarını kaliteli üretim yapan Türk üreticilere döndürdü. Batıya en yakın üretim ve lojistik limanı olması avantajıyla pek çok Türk firması önemli anlaşmalara imza atıyor.

 

APACK olarak fuarda ülkemizi en işi şekilde temsil etmekten gururluyuz.