KORUYAN AMBALAJ

Pek çok gıda üreticisi (özellikle tavuk-et ve çabuk bozulan gıdaları üretenler) sürekli zarar ettiklerinden şikayet ediyor. Son sistem fabrikalarında AB standartlarında üretim yaptıktan sonra, tavuğu hiçbir koruma faktörü olmayan köpük tabağa koyup üzerini streç film ile kaplarsanız ürünlerin DİĞER FAKTÖRLERDEN dolayı bozulmasını engelleyemezsiniz.

 

En başta ÜRETİCİ kendini korumalı...

RAF ÖMRÜ SAĞLAYAN KORUMALI AMBALAJ 

Pek çok gıda üreticisi (özellikle tavuk-et ve çabuk bozulan gıdaları üretenler) sürekli zarar ettiklerinden şikayet ediyor.

Dünya Standartlarında müthiş bir fabrika kurdunuz. Sağlık, hijyen, eğitimli personel, kaliteli üretim. Ürünleri doldurduğunuz soğuk hava kamyonu DEV Marketlerin deposuna yanaştı. YA SONRASI?

Acaba ürünleriniz market raflarına ulaşana kadar bu soğuk zincir kopmadan devam ediyor mu? Gözlemlerimiz aksini söylüyor. Yerel şubeye indirilen soğuk zincir malzemesinin personel tarafından derin dondurucuya konulmayı beklemesi bazen 1 saati aşıyor.

  Soğuk zincir kırılınca...  

Çeşitli nedenlerden dolayı soğuk zincir kırılınca bozularak iade edilmiş ürünler. Zarar - Ziyan - İflas.

Elbette büyük market zincirlerinin bu konuya karşı çok da hassas davranmayışlarının ardında, üretici firmalar ile yapılan anlaşmalar yatıyor. Dev Market zincirleri, satış sürecinde sadece Kâr kısmına ortak oluyor. Olası zarar kısmını ise tamamen üreticiye yüklüyor. Yani aslında DEV Marketler sadece RAFLARINI KİRALIYOR.... 

Burada üreticinin kendini koruması gereken kilit bir unsur devreye giriyor: RAF ÖMRÜ SAĞLAYAN KORUYUCU AMBALAJ

Son sistem fabrikalarında AB standartlarında üretim yaptıktan sonra, tavuğu hiçbir koruma faktörü olmayan köpük tabağa koyup üzerini streç film ile kaplarsanız ürünlerin DİĞER FAKTÖRLERDEN dolayı bozulmasını engelleyemezsiniz.

Doğru Ambalaj'a harcayacağınız birkaç kuruş sizi büyük zararlardan koruyacaktır.

APACK bu konuda sizlere destek vermekten ve doğru çözümler sunmaktan mutluluk duyar. info@apack.com.tr