MEKKE MEDİNE CİDDE

Apack ekibi yine yollardaydı. Ülkemizin havası bu günlerde biraz serin. Durumu fırsat bilen Abdullah Şen ve pazarlama ekibimiz seyahat çantalarına katalogları, örnek ürünleri doldurarak sıcak ülkelere göç eden kuşları izleyerek güneye uçtular. Bu kez hedefimiz kutsal topraklardı. Hem ziyaret hem de ticaret.

Apack ekibi yine yollardaydı. 

Ülkemizin havası bu günlerde biraz serin. Durumu fırsat bilen Abdullah Şen ve pazarlama ekibimiz seyahat çantalarına katalogları, örnek ürünleri doldurarak sıcak ülkelere göç eden kuşları izleyerek güneye uçtular. Bu kez hedefimiz kutsal topraklardı. Hem ziyaret hem de ticaret.

Cidde'de hazır yemek üzerine çalışan birkaç firma ile görüşmeler gerçekleştirdik.

Mekke'de randevulaştığımız firmalarla toplantılarımızı gerçekleştirdikten sonra Kabe ziyaretini de gerçekleştirdik.

 

Sonra Peygamberimizin izinden yürüyerek Medine yollarına düştük. Pazarlama ekibimizden Oytun Bey'i  sadece makine satmakta değil pazarlık yapmaktaki maharetini de öğrenmiş olduk burada. Mekke-Medine arası taksi yolculuğumuz epeyce hesaplı oldu.

Dönüş uçağına bindiğimizde kolumuzun altında portföyümüze eklediğimiz epeyce firma bilgisi, yüzümüzü gülümseten birkaç makine satış sözleşmesi ve birkaç kilo taze hurma vardı.