Saudi Print-Pack 2019

APACK yeni yılın hemen başında Arap dünyasının nabzını tutan önemli bir fuara katılıyor. Saudi Print-Pack, Ocak ayında Cidde'de ziyaretçilerini ağırlayacak.

27-30 Ocak 2019 da Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenecek olan 16. Saudi Print&Pack fuarına katılıyoruz. bölge coğrafyasının önemli fuarlarından birisi olan Saudi Print-Pack, Arap dünyası ile iş yapan bütün sektörün cazibe noktası. Son yıllarda özellikle gıda alanında dünya standartlarında üretim yapmak için kolları sıvayan; gıda hijyeni ve sağlık standartlarında çıtayı yükseltmek isteyen arap dünyası, yatırımlarını yönlendirebilmek için deneyimli firmaların önünü açıyor.

APACK olarak biz de bu önemli fuara katılıyoruz. Uzun yıllardır arap dünyası ile işbirliği içinde olmanın verdiği deneyim birikimiyle, ambalaj makinelerimiz ve ambalaj çözümlerimizle Arap yarımadasında pek çok firmaya çözüm ürettik. Halen de bu pazar ile olan bağlantımız sıkı bir şekilde sürüyor.

Arap ve Afrika dünyası ülkemizin bütün makinecilerine kaynak yaratacak kadar büyük bir alan. Doğru iş koşulları ve doğru ticaret ile ülkemiz için kazanç olacak bu alan üzerinde çalışmalarımız sürecek.