TEŞEKKÜR EDERİZ

26. Avrasya Ambalaj Fuarı'nda standımıza gelerek bizi ziyaret eden, destek veren, toplantılara katılan, makinelerimiz hakkında bilgi alan, makinelerimizi satın alan harkese çok teşekkür ederiz.

TÜYAP iSTANBUL'DA BU YIL 26. SI DÜZENLENEN AVRASYA AMBALAJ FUARI SONA ERDİ.

Pandemi sonrası fuarlara katılım konusunda tereddüt ettiğimizi belirtmiştik. Ancak Avrasya Ambalaj Fuarı bunu ortadan kaldırdı. 20-23 Ekim tarihlerinde 4 gün süren Ambalaj Fuarı kapıları ziyarete açıldığı andan itibaren oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Yurtdışı seyahatlerinin sorunlu olmasına rağmen (karantina süreçleri özellikle uzakdoğudan ziyaretçi ve katılımcı sayısını etkiledi) fuarda standımıza ağırlıklı olarak yurt dışından ziyaretçilerin geldiğini belirtelim.  

Fuar yetkililerinin raporlarına göre geçen yılların sayı rekorları kırılmış. 

Almanya, Amerika, Fransa, İngiltere, İsrail, Irak, İran, Romanya, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan başta olmak üzere 125 ülkeden 12.000 uluslararası ziyaretçi ile birlikte toplam 70.000 ziyaretçiyi ağırlayan 26. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı böylelikle önemli bir başarıya imza atmış oluyor.

Fuar süresince standımıza gelerek bizlere destek veren paşdaşlarımıza, çeşitli referanslarla doğrudan bize ulaşan yatırımcılara, makinelerimizi inceleyen, satın alan girişimcilere, makinelerimizi merak edip dikkatle inceleyen rakiplerimize, hoş sohbet edip oturanlara, sadece katalog toplayanlara çok çok teşekkür ediyoruz. 

İstediğiniz zaman fabrikamızı ziyaret edip, kendi ürünlerinizle demo ambalajlar yapabilirsiniz. Üretim tesislerimizi inceleyebilirsiniz. Her türü sorunuz ve sorununuz için buradayız.

Çayımız her daim demli, kahvemiz ve sohbetimiz sıcaktır.

Nice fuarlarda tekrar görüşmek üzere.