Apack\'ın misyon olarak üstlendiği Gıda eğitimi çalışmaları giderek yaygınlaşıyor. Gıda üretmenin ve tüketmenin bir kültür olduğunu savunan Apack yönetimi, bu bağlamda Okan Üniversitesi ile ortak çalışmalar sürdürüyor.
Apack'ın misyon olarak üstlendiği Gıda eğitimi çalışmaları giderek yaygınlaşıyor. Gıda üretmenin ve tüketmenin bir kültür olduğunu savunan Apack yönetimi, bu bağlamda Okan Üniversitesi ile ortak çalışmalar sürdürüyor. En son Kasım 2013 sonunda gerçekleşen seminerin konusu "Sous Vide Konseptinde Fırsat ve Tehditler". Özellikle piyasaya yeni girecek yatırımcıların stratejilerini saptamalarına yarayacak seminere katalım oldukça yoğundu. Seminer dolayısıyla tanışma fırsatını bulduğumuz yeni yatırımcılar ve sektör emekçileri, konuların çok ilgi çekici ve çok öğretici olduğunu belirtti.
Apack Gıda Kültürünü yaygınlaştırma konusunda eğitim çalışmalarına giderek ağırlık vermektedir.