AVRASYA 2024 BAŞLADI

Bu yıl 29.su düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı büyük bir katılımcı sayısıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bütün dostlarımızı bekliyoruz. HALL11 STAND 1109B

Ambalaj endüstrisinin Avrasya'daki en büyük fuarı, 23-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor.

Kapılarını 29. kez açan fuara yıllardır olduğu gibi yine katılıyoruz. 

Firmamız 4 farklı segmentte 5 farklı modelle ziyaretçilerimizi ağırlayacak. Makinelerimiz çalışır halde sizlerin incelemesi için hazır olacak.

Fuarın ilk günü beklemediğimiz ölçüde yoğun geçti. İran uçuşlarının sekteye uğraması pek çok olası alıcının gelmesine mani olsa da, İran temsilcimiz Hüseyin Bey makinelerimizi İran'a ulaştırmaya devam ediyor. 

Her yıl büyümesini ve gelişmesini sürdüren Avrasya fuarı toplam 14 salonda 120.000 metrekare alanda 1200’ün üzerinde yerli ve yabancı firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği yaparak yine bir rekora imza atacak gibi gözüküyor.

Fuar tarihlerinde İstanbul'daki havanın güzel olması fuara ulaşımı kolaylaştırıyor. 

2023 yılında 120’nin üzerinde ülkeden ziyaretçi ağırlayan fuarın, bu yıl da ABD’den Afrika’ya, Avrupa’dan Orta Doğu’ya dünyanın dört bir yanından on binlerce sektör profesyoneli tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. 1.200’den fazla firma ve firma temsilciğinin yer alacağı fuarda 16 bini uluslararası olmak üzere 90 bin ziyaretçi hedefleniyor. 

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, klasik ve yenilikçi ambalaj ürünlerinden ambalaj ve gıda işlem makinalarına, ham madde ve ara ürünlerden lojistiğine ve geri dönüşüme kadar ambalaja dair geniş bir yelpazede çeşitlilik sunuyor. Fakat bunların yanında fuar, Ambalaj Tasarımı ve İnovasyonu Sokağı ile de öne çıkıyor.


Farklı endüstrilerin ambalaj ihtiyaçlarını en uygun ve etkin tasarımlarla karşılamak amacıyla yenilikçi girişimler; Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı'nda Salon 3 ve 4 Fuayesinde yer alacak Ambalaj Tasarımı ve İnovasyonu Sokağı'nda ziyaretçiler ile buluşmak için hazırlanıyor. Ürün ve hizmetlerini son kullanıcılarına sunmak için daha yaratıcı, yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj tasarımları arayışında olan gıdadan tekstile, otomotivden e-ticarete kadar uzanan çok sayıda sektör temsilcisi aradıklarını bu sokakta bulabilecek.