BİR FUAR DAHA BİTTİ

Nürnberg'e veda ediyoruz. Kolumuzun altında pek çok toplantı dosyası, pek çok yeni iletişim bilgisi ve güzel anılarla İstanbul'a dönüyoruz.

Almanya'nın Nürnberg kentindeki FACHPACK 2024 fuarı bitti. Yeni insanlarla tanıştık, yeni firmalarla bağlantıya geçtik. Verimli ve yararlı bir fuar oldu. Bütün ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.

11 sergi salonunda yaklaşık 1.400 katılımcı, çok çeşitli segmentlerden endüstriyel ve tüketim malları için yenilikçi ambalaj çözümlerini sergilendiği fuara ülkemizden de pek çok firma katıldı. 

Ekibimiz fuarın kurulumundan söküm aşamasına kadar çok emek sarfetti ve ziyaretçilerimizi ağırladı. Tabii ki bizim fuar trafiğimiz ziyaretçiler gibi değil.
Fuar tarihinden birkaç gün önce gidip kurulum yapıyoruz, fuar bitince de bu işin toparlanması var. Hele yanınızda makine götürmüşseniz bunların fuara nakliyesi, gümrüklemesi, makineleri kurup çalıştırması; sonra iş bitimi tekrar makinelerin sökülmesi, geriye taşıması ve gümrük işlemleri epeyce zahmetli-maliyetli-zaman alıcı işler.
Ekibimizin eline-emeğine sağlık.

 
Hiç ara vermeden çantamızı topluyoruz ve İstanbul Avrasya Fuarı'na hazırlanmak için yola çıkıyoruz.