ET AMBALAJI

Et ve Et ürünlerinin ambalajı bazı teknik ve kritik bilgilere sahip olmanızı gerektirir. Yoksa raflara koyduğunuz etlerinizi aynı akşam iade alabilirsiniz.

Günümüzde et ve et ürünlerinin marketler aracılığıyla son kullanıcıya ulaşması giderek artmıştır. Ancak raflarda gördüğünüz et ve et ürünlerinin paketlenmesi çok önemli teknik süreçlerden geçerek market raflarına yerleştirilmektedir. Klasik kasaplarımızda olduğu gibi eti parçalayıp vitrine koymaya benzemez. Hem ambalaj malzemesinin seçimi hem de kullanılan ambalaj teknikleri çok önemlidir. Oldukça pahalı olan bu ürünü marketlere dağıttığınızda pek çok kriteri doğru yapmış olmalısınız. Yoksa ertesi gün bütün ürününüzü iade alabilirsiniz.

APACK uzun yıllardan beri et ve et ürünlerinin paketlenmesinde önemli deneyimler kazanmıştır. Hem üniversitelerimizle birlikte yaptığımız geliştirme çalışmalarında hem de dünyadaki çalışmaları inceleyerek konuyla ilgili geniş bir bilgi birikimine sahip olduk.

Hem MAP (Modifiye Ambalaj Tekniği) ve hem de skin paketleme teknikleri üzerine çalışmalar yaptık. 

  

Gerek parça etlerde, gerek marine edilmiş ve pişmeye hazır etlerde, gerek pişirilmiş ürünllerde, gerekse sosis, sucuk, pastırma, kavurma gibbi ürünlerin paketlemesinde oldukça başarılı örnekler verdik. Hemen hemen bütün makinelerimizi et ve et ürünleri paketleyebilecek teknolojik seviyelere çıkarttık.

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemii sertifikasına sahip olan firmamız tarafından bütün hijyenik koşullar gözetilerek tasarlanmış ambalaj makinelerimizde her türlü et ve et ürününü gönül rahatlığıyla paketleyip pazarın beğenisine sunabilirsiniz.

İstanbul Ataşehir'de bulunan tesislerimizi ziyaret ederek kendinize en uygun ambalaj malzemesini seçebilir ve demo ürünlerinizi yapabilirsiniz.

Çayımız her zaman demli, sohbetimiz sıcaktır.

www.apack.com.tr

info@apack.com.tr 

FOTOĞRAF GALERİSİ