FACHPACK 2024

Önümüzdeki ay, 24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında, Avrupa ambalaj, teknoloji ve üretim süreçleri ticaret fuarı FACHPACK, Avrupa'nın dört bir yanından ambalaj endüstrisi ve kullanıcı segmentlerinden uzmanları Nürnberg'de ağırlayacak. 11 sergi salonunda, 35.000'den fazla ziyaretçi, 1.400 katılımcı yer alacak. APACK da orada olacak!

FACHPACK, ambalaj endüstrisi ve kullanıcıları için bu yıl Avrupa'daki en önemli buluşma olacak.

APACK da katılımcı olarak orada olacak.

24-26 Eylül tarihleri arasında Nürnberg Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan bu uzun soluklu ticaret fuarı, “Ambalajda Dönüşüm” temasına uygun olarak bir kez daha ambalaj sektöründeki ilgili tüm konulara kompakt ancak kapsamlı bir bakış açısı sunacak.

11 sergi salonunda yaklaşık 1.400 katılımcı, çok çeşitli segmentlerden endüstriyel ve tüketim malları için yenilikçi ambalaj çözümlerini sergileyecek.

Sektör için en acil ve aynı zamanda en ilginç konu, Nisan ayı sonunda kabul edilen AB Ambalaj ve Ambalaj Atıkları Direktifi (PPWR).

FACHPACK burada da geri dönüştürülebilirlik, yeniden kullanılabilirlik ve geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanımı gibi konularla ilgili sorulara yanıt verecek.

Eylül sonundaki fuarın bir parçası olabilmek için fuar ziyaretinizi şimdiden planlamaya başlayın.

FACHPACK'in bir özelliği de uygulamalı bir anlayışla “çalışan” bir ticaret fuarı olmasıdır. Amaç, topluluğun sorunları birlikte ele almasıdır. Nürnberg'de insanlar forum sunumlarını dinlediklerinde, meslektaşlarıyla tartıştıklarında, birbirleriyle ağ kurduklarında ve kalıpların dışında düşündüklerinde yenilikçi ve sürdürülebilir ambalaj çözümleri ve somut yaklaşımlar için fikirler geliştirilir. 

Etkinlik için hazırlıklar şu anda tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 1.400 katılımcının yer alması ve 11 sergi salonuna yayılması bekleniyor. Sergi alanının yaklaşık %90'ı şimdiden tahsis edilmiş durumda. Güncellenmiş katılımcı genel görünümü ve kat planları her zamankinden çok daha önce FACHPACK web sitesinde yer almaktadır. Bu da ilgilenen şirketlerin yerlerini kolayca garantilemelerine yardımcı oluyor.

Detaylı kat planları FACHPACK web sitesinde halihazırda mevcuttur:

www.fachpack.de/en/exhibit/plan-your-stand/floor-plan.

Tüm kayıtlı şirketler ve ürünler şu adreste bulunabilir:

https://www.fachpack.de/en/exhibitors-products.