FOTEG 2023 BAŞLADI

Bu hafta 16. sı düzenlenen Foteg 2023 kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yaz dönemi olmasına rağmen ilk gün özellikle yabancı yatırımcıların yoğunluğu göze çarptı.

APACK, her yıl olduğu gibi ülkemizdeki en önemli iki ambalaj fuarından birisi olan FOTEG 2023 Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarına katılıyor. 

6-8 Temmuz 2023 tarihlerinde üç gün süreyle açık kalacak olan fuarda pek çok yerli ve yabancı sektör paydaşı çalışmalarını sergileyecek.

APACK, ekonomik koşulların giderek zorlamasına rağmen bu buluşmaları kaçırmamaya gayret sarfediyor. Mayıs ayı içinde Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Interpack fuarı katılımımız ardından hiç soluklanmadan FOTEG fuarına hazırlandık. Makinelerimizi ve ambalaj çözümlerimizi yatırımcıların hizmetine sunmak için fuar alanında yerimizi aldık.

Fuarın ilk gününde özellikle yurt dışı ziyaretçilerimiz çoğunluktaydı. İran ve Rusya'dan gelen ziyaretçilerimizle uzun görüşmeler gerçekleştirdik.

Hatta bu önemli ekiplerden bazılarını fabrikamızı gezdirerek, yatırımcıların yerinde incelemeler yapabilmesine olanak tanıdık.

FOTEG standlarında geçen yıllara oranla ziyaretçi yoğunluğu pek fazla değildi. Ancak bizim kuru kalabalık tabir ettiğimiz yoğunluktan ziyade, ne aradığını bilen ve yatırım yapmaya hevesli ziyaretçilerin fazlalığı hoşumuza gitti.

FOTEG 2023, Cuma ve CUmartesi günleri de ziyaretçilere açık olacak.

Çayımız her zaman demli, sohbetimiz sıcaktır, bekleriz.  

İlk gün izlenimlerimiz için fotoğraf galerimizi inceleyebilirsiniz.

  

 

 

FOTOĞRAF GALERİSİ