İzmir'de geleneksel lezzetlerimizi başarıyla üreten Kokoreççi Baki Usta'ya konuk olduk. Skin Ambalajda kokoreç projesine katkı sağladık.
Ülkemizin geleneksel "sokak" lezzetleri vardır. Bugün batı kültürünün bizi yönlendirdiği fastfoodun atası bizim topraklardaydı aslında. Köfte-Ekmek, simit, balık ekmek, dürüm, kokoreç fastfood (hızlı yemek) denilen unsurun öncüleridir.
Bizim eksiğimiz geleneksel lezzetlerimizi çağdaş pazar ortamlarına taşımakta ortaya çıkıyor.
Ama yeni nesil yatırımcılar bu konuda kararlı.
Bunlardan birisi de İzmir'li Kokoreççi Baki Usta.
Bakmışlar ki sadece dükkana gelen müşterilerle bu iş olmuyor, katma değerli kokoreç ürünleri hazırlamışlar, onları da raf ömrü sağlayarak market raflarına ulaştırmayı hedeflemişler. Gelmişler APACK'ın kapısını çalmışlar.
Biz de Kokoreç ile SKIN ambalajı aynı amaçta buluşturduk. MAP25 SKIN makinemizle hem skin ambalaj hem de normal MAP ambalaj çözümleri ürettik. Harika szonuçlar aldık.
Bize de böyle güzel bir ortamda oturup Baki Usta'nın kokoreçini yemek düştü.
Geleneksel lezzetlerimize vizyoner yatırımlar yapan Volkan Bey ve Nur Hanım'a çok teşekkür ediyoruz.
Hem ellerine hem de akıllarına sağlık.