GULFOOD MANUFACTURING 2022

8-10 Kasım 2022 tarihinde Dubai'de düzenlenecek olan GULFOOD MANUFACTURING 2022 de APACK makinaları bayimiz FANAR tarafından temsil edilecek.

8 - 10 Kasım 2022 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşecek olan Gulfood Manufacturing, gıda üretim endüstrisinin sürdürülebilir, esnek bir yapıya doğru ilerletilmesi için ürünleri, hizmetleri ve çözümleri ortak bir platformda sunan uluslararası bir fuar.

Fuar kapsamında, sektörün en dinamik ve ilgi çekici 100'den fazla konuşmacısı, gıda mühendisliği yenilikleri, geleceğin metaverse fabrikaları, gıda güvenliği, döngüsel ekosistemler, sürdürülebilirlikle bağlantılı finans modelleri ve çok daha fazlasını içeren gündemi tartışmak için Gıda Teknolojisi Zirvesi'nde bir araya gelecek.

APACK Makineleri Birleşik Arap Emirliklerinde uzun yıllardır FANAR tarafından temsil ediliyor. FANAR bölgenin önemli ve güçlü bir mühendislik altyapısı bulunan firmalarından. 

FANAR bu fuarda içeriklerine göre ayrılmış iki farklı standda ziyaretçileri ağırlayacak. Apack Makineleri FANAR'ın 2. Salondaki yerleşiminde sizlerle buluşacak.

Fuara katılmak üzere APACK Genel Müdürü Abdullah Şen ve Pazarlama Müdürümüz Elif Bölükbaşı orada olacak ve yatırımcılara her türlü bilgiyi aktarmak üzere hazır bulunacaklar.  

Gıda Endüstrisinde çığır açan yeniliklere güç veren Gulfood Manufacturing 2022, yeni bileşenler ve ileri teknolojilerden entegre tedarik zinciri çözümlerine ve sektörü ileriye taşıyan çığır açan gelişmelere kadar gıda üretiminin geleceğini görmek için doğru bir ortam.

 

 

Dubai World Trade Centre
Sheikh Zayed Rd
Dubai
United Arab Emirates

FOTOĞRAF GALERİSİ