İNGİLTERE'DE FUAR

Mayıs ayında İngiltere yolcusuyuz. Birmingham NEC (National Exhibition Center) 'te düzenlenen Packaging Innovations and Empack fuarında yerimizi alacağız. İngiltere'de bulunan bütün sektör paydaşlarımızı tanışmaya bekliyoruz.

APACK 25-26 Mayıs 2022 tarihlerinde İngiltere'nin Birmingham kentinde düzenlenecek olan Packaging Innovations & Empack fuarına katılıyor. 

Bölgenin en kapsamlı ambalaj ve ambalaj teknolojileri konulu fuarı uzun yıllardır Birmingham'da faaliyet gösteriyor. NEC (National Exhibition Center)'da bir araya gelecek olan sektör paydaşları için İngiltere pazarını inceleme, son gelişmeleri izlemek, yeni teknolojileri öğrenmek açısından önemli bir olanak.

APACK uzun yıllardır gerek yurt içi ve gerekse yurtdışı fuarlara katılarak markasını tanıtmayı amaçlıyor. Yeni yatırımcılarla tanışma fırsatını sunan fuar çalışmaları aynı zamanda fuar bölgesinde marka tanıtımı için iyi bir fırsat.

Bütün gıda sektörünün giderek artan oranlarda kullandığı gıda ambalajı konusunda APACK olarak kaliteli ambalaj makineleri ve ambalaj çözümleri sunuyoruz. 

Fuar standımızı ziyaret edebilir veya her zaman firmamızla bağlantıya geçebilirsiniz.