PACK EXPO 2022

Bugün ziyaretçilerini kabul etmeye başlayan fuarda APACK makineleri, ABD Distribütörümüzün tarafından Amerikan Ambalaj sektörün beğenisine sunuluyor.

The Association for Packaging and Processing Technologies (Paketleme ve İşleme Teknolojileri Derneği)  PMMI'ye göre, PACK EXPO East 2022 (21-23 Mart, Pennsylvania Kongre Merkezi, Philadelphia) bölgedeki en kapsamlı fuar olacak. Stand alanı satışları önceki PACK EXPO East etkinliklerini çok geride bıraktı ve katılımcı kayıtları da 2020 verilerine göre daha fazla. 

400'den fazla katılımcının yer aldığı PACK EXPO, her bölgede iki yılda bir, üç gün olarak düzenleniyor. Ambalajlı tüketim malları (CPG) açısından oldukça zengin olan Kuzeydoğu Amerika'daki profesyonellere en son paketleme ve işleme teknolojilerini keşfetmek, tedarikçilerle bağlantı kurmak ve çözümler bulmak için uygun fırsatlar sunuyor. Ambalajlı ürün pazarı çok hızlı bir şekilde değişiyor.

Başkan Jim Pittas, "PACK EXPO East katılımcıları, her iki dünyanın da en iyisine sahip oluyorlar - kapsamlı bir paketleme ve işleme teknolojileri yelpazesini görme şansına sahip olurken, yine de tedarikçilerle sorunlu noktaları çözmek ve zorlukları değerlendirmek için derinlemesine tartışmalar yapmaya  fırsat bulacaklar" diyor. 

Katılımcılar bu yılki organizasyonda önemli fırsatlara sahip olacak.

Fuar alanında üç gün boyunca ücretsiz eğitimler verilecek,katılımcılara tedarikçilerle görüşme ve endüstriyel atılımları hakkında bilgi edinme fırsatları sunulacak. Forum (Stand 1026) ücretsiz, etkileşimli sunumlar olacak. OpX Liderlik Ağı, Ambalaj Uzmanları Enstitüsü, Sözleşmeli Paketleme Derneği ve PMMI İş Zekası tarafından sunulan en son endüstri trendleri hakkında 45 dakikalık oturumlar, ardından küçük grup tartışmaları ve Soru-Cevap oturumları yer alacak. Yine gösteri katındaki İnovasyon Bölümü (Stand 2226), gün boyunca çığır açan teknolojileri, yenilikçi uygulamaları ve endüstri uzmanlarından kanıtlanmış yaklaşımları sunan 30 dakikalık ücretsiz seminerler sunacaklar.

PACK EXPO East ayrıca, öğrencileri paketleme ve işleme alanındaki kariyerler konusunda teşvik etmek için programlar ve etkinlikler sunuyor. Katılımcılar, Philadelphia bölgesindeki lise robotik ekiplerinin tasarım, mühendislik ve sorun giderme becerilerini Future Innovators Robotics Showcase'de (Stand 525) sergilediğini görecekler. 

Doğu kıyılarının çoğu için sadece bir araba veya tren yolculuğu mesafesinde, başka hiçbir etkinlik PACK EXPO East kadar geniş bir yelpazede son teknoloji paketleme ve işleme çözümleri sunamayacağını düşünüyoruz.

Bölgede rekabete katılan APACK makinelerini incelemek için fuar standımızı ziyaret edebilirsiniz.