MERKEZMUTFAK KONSEPTİ

Merkez Mutfak\'ta pişirilmesi gerçekleştirilen restaurant ürünlerini istenilen raf ömrüyle ambalajladık. Sonra restaurant mutfağında pişirmelerini tamamlayıp servise sunduk. Ürünler yeni pişirilmişcesine lezzetliydi. Aroma ve lezzet tam yerindeydi.

Bugünün dünyası, kaliteli hizmeti ucuza temin etme çabasında. Ekonomi ve pazar koşulları bunu gerektiriyor. Restaurant zincirlerinin pek çoğu artık MERKEZ MUTFAK çözümüne yönelmiş durumda. Çünkü her restaurantta onlarca kişi çalıştırmak artık yatırımcıları zorluyor. Bu nedenle Avrupa'da örnekleri giderek artan Merkez Mutfak konsepti ülkemizde de yaygınlaşıyor. Ürünlerin Merkez Mutfak'ta ön veya tam pişirilmiş ürünler, tüketiciye sunum noktasında sadece ısıtılarak veya pişirme tamamlanarak, taptaze, lezzetini ve albenisini sürdürerek tüketiciye ulaşabiliyor. Hem de minimum çalışan sayısıyla.

Son birkaç yıldır biz de APACK olarak, müşterilerimize MERKEZ MUTFAK çözümlerimizi sunuyoruz. Geçen gün, müşterilerimizden birisiyle demo çalışması yaptık.

Merkez Mutfak'ta pişirilmesi gerçekleştirilen restaurant ürünlerini istenilen raf ömrüyle ambalajladık. Sonra restaurant mutfağında pişirmelerini tamamlayıp servise sunduk. Ürünler yeni pişirilmişcesine lezzetliydi. Aroma ve lezzet tam yerindeydi.

 

MERKEZ MUTFAK konusunda sistem çözümlerimiz için size bir telefon kadar uzağız.

 

       

 

PHOTO GALLERY