Çabuk bozulmaya eğilimli tavuk etini daha koruyucu, sağlıklı ve uzun raf ömürlü ambalajlar ile buluşturuyoruz.
Tavuk eti ekonomik koşullar nedeniyle giderek daha çok rağbet görüyor. Ancak Tavuk eti sektörümüz ambalaj konusunda henüz kırmızı et sektörü kadar çağdaş ambalaj teknolojisini yakından izlemiyor. Elbette bunun ekonomik faktörleri var. Bizim bu yılki hedeflerimizden birisi çabuk bozulmaya eğilimli tavuk etini daha koruyucu, sağlıklı ve uzun raf ömürlü ambalajlar ile buluşturmak. Bunu yaparken soğuk zinciri de unutmamak gerekiyor elbette.
Gerek bütün, gerekse katma değerli işlenmiş tavuk etlerinin çağdaş teknolojilerde ambalajlanması konusunda sektörümüze destek vermeye hazırız.
info@apack.com.tr