Avrasya Fuarı Sürprizleri

23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında TUYAP - istanbul'da düzenlenecek olan Avrasya Ambalaj Fuarı yaklaşıyor. APACK olarak sektörel müşterilerimize sürprizlerimiz var. Ziyaretinizi bekliyoruz.

Bu yıl 25. si düzenlenecek olan Uluslararası Avrasya Ambalaj Fuarı kapılarını 23 Ekim çarşamba günü açıyor.

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, yaşamımızdaki her türlü ürüne hayat veren ambalaj ürünleri, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 43 ülkeden 1217’den fazla katılımcısı, 115 ülkeden 60.000’in üzerinde ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen fuarlarından birisi. Biz de APACK olarak yıllardır bu önemli fuarda yerimizi alıyoruz.

Her yıl sektörel müşterilerimizin karşısına yeni makinelerimizle çıkmayı alışkanlık edindik. Çünkü her yıl ülkelerin ekonomik yapısı değişiyor. Bu hızlı değişime hızla ayak uydurabilen yatımıncılar ayakta kalabiliyor. Biz de APACK olarak sürekli piyasanın, sektörümüzün ve müşterilerimizin eğilimlerine ve ihtiyaçlarını gözlemliyor ve buna göre makinelerimizi geliştiriyoruz.

Bu yıl da yeni ekonomik modellere uygun, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda geliştirdiğimiz birkaç yeni makinemizi Avrasya Fuarında sizlerin değerlendirmesine sunacağız.

Kahvemiz her zaman sıcak, sohbetimiz bakidir.